نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

تایید اشتباه مرگبار کمک داور علیه گل گهر در بازی با پرسپولیس + عکس | محرومیت بی‌فایده است

  • کد خبر: ۱۸۷۹۰۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
تایید اشتباه مرگبار کمک داور علیه گل گهر در بازی با پرسپولیس + عکس | محرومیت بی‌فایده است
کمیته داوران فدراسیون فوتبال گل سالم گل گهر به پرسپولیس را تایید کرد. محرومیت کمک داور این بازی قطعی به نظر می‌رسد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، در جریان بازی پرسپولیس مقابل گل گهر سیرجان کمک داور اشتباه بزرگی مرتکب شد و گل سالم تیم گل گهر را ندید.

این صحنه به دقیقه ۶۱ بازمی‌گردد که طبق تصاویر منتشر شده، علیرضا بیرانوند ضربه سر میچل، مهاجم هلندی‌ها را از درون دروازه بیرون کشید.

تمام کارشناسان اعتقاد دارند در این صحنه امیرمحمد داودزاده اشتباه بزرگی را مرتکب شده و باید پرچم خود را به علامت تایید عبور توپ از خط دروازه پرسپولیس بالا می‌برد.

تایید اشتباه مرگبار کمک داور علیه گل گهر در بازی با پرسپولیس | محرومیت بی‌فایده است

ضمن اینکه برخی اعضای کمیته داوران فدراسیون فوتبال اعتقاد دارند او در این صحنه به دلیل جای‌گیری بد، حدود چهار متر از محل مناسب برای تشخیص گل عقب بوده است.

در شرایطی که اعتماد به نفس، تمرکز و جای‌گیری مناسب از مولفه‌های اصلی یک کمک داور خوب محسوب می‌شود، داودزاده در این صحنه جای‌گیری بدی داشت و همین عامل در تصمیم اشتباهش تاثیر بسیار زیادی گذاشت.

به نظر می‌رسد این کمک داور که در تست‌های آمادگی جسمانی پیش فصل نیز نمره بالایی را دریافت کرده نیاز به تمرینات آماده‌سازی بهتری دارد و شاید در هفته هفتم لیگ مقداری از شرایط ایده آل خود دور شده است.

با این حال کمیته داوران ضمن تایید اشتباه مرگبار این کمک داور به احتمال زیاد جریمه قابل توجهی را برای او در نظر خواهد گرفت. هرچند که این اقدام موجب بازگشت گل سالم گل گهر به پرسپولیس نخواهد شد؛ گلی که در تمام تصاویر منتشره شده در این بازی کاملا قابل رویت است و توپ چند سانتی‌متر از دروازه پرسپولیس عبور کرده اما کمک داور در کمال شگفتی صحنه را ندیده است.

بدون شک اگر این گل به نفع گل گهر اعلام می‌شد، پرسپولیس درهمین نقطه ۲ امتیاز از استقلال عقب می‌افتاد و حتی این عقب افتادگی به سود باشگاه سپاهان که با کسر امتیاز رو به رو شده نیز تمام می‌شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->